Ingyenes letöltés: 33 HÉTRE elegendő kész menü

Tanulni szeretnék!

   

Ezzel az anyaggal lerakhatod az alapját, hogy ne napról-napra, és ne hónapról-hónapra élj!

Hogy ez most még elérhetetlen álomnak tűnik? Hogy évről évre megteszed ezt a pénzügyi fogadalmat Szilveszter éjjelén? És néhány hónap után kifogyott a kezdeti lelkesedésed és nem lett belőle semmi, pedig olyan jó lenne?

Tudod miért, mert eddig nem egy szakértővel, egy Pénzügyi Őrangyallal együtt kezdtél dolgozni ezen a célon. Mindig titokban és magányosan vágtál neki.

Nem ígérek gyors meggazdagodást,

a lottó számokat sem tudom megmondani, de egy lépésről-lépésre stratégiát meg tudok mutatni biztonságra vágyó családoknak.

Ez nem egy olyan tanfolyam, ami az elméletről és a gyors meggazdagodásról szól. Azt sem ígérem, hogy hipp-hopp varázsütésre minden megváltozik. Tanulni fogsz, szemléletet kapsz, és napról napra közelebb kerülsz a célodhoz és végül eléred. Majd a sikerélmény érzésével és magabiztosságával egyre bátrabb terveket szősz.

Felkészültél? A tanfolyamnak nem várt mellékhatásai is lehetnek!

Most hozz egy döntést! Tudod ezeket vállalni? Ha igen, olvass tovább, de kizárólag csak akkor.

 • Előfordult már, hogy alig húztátok ki hónap végéig, a következő bevétel érkezéséig? Míg a hónap elején terülj terülj asztalkám van, addig hónap végén már csak az árcédulákat nézed és nagymamád olcsó receptjeit bújod?
 • Tettél már félre csekket, ezt majd a fizetéskor elintézem. Sakkoztál-e már azzal, hogy mikor melyik csekket fizeted be? Lebegett-e a fejed felett a kikapcsolás réme?
 • Szorult-e össze már a gyomrod, amikor gyermekednek nemet kellett mondani, pedig számára hasznos dolgot kért? Szíved szerint teljesítetted volna, ha több pénz lett volna a pénztárcádban.
 • Hallgattad már barátnőd utazási beszámolóját bosszankodva és egy kicsit irigykedve, hogy miért csak neki telik rá?
 

Ha bármelyikre igen a válasz, itt a helyed. Ismétlem, gyors meggazdagodást nem ígérek, de figyelemmel és tudatossággal, lépésről-lépésre elérheted, hogy mindezek a múlté legyenek év végére, a kezdésre nem is kell jobb alkalom, mint egy új tanév első napjai.

Milyen Mumusok nehezítették eddig az utadat?

  Céltalanság:csak a vakvilágba kezdtél el spórolni, nem fogalmaztad meg, hogy pontosan mi a célod vele, mennyi idő alatt honnan hova szeretnél eljutni.

Türelmetlenség: volt már, hogy belekezdtél a spórolásba, de néhány hét, hónap után elbizonytalanodtál. Arra gondoltál: ennek semmi látszata nincs, és abbahagytad ideje korán. Eleinte nem fogod érezni a változást, ezért is gondolkodtatlak egy évben, pedig általában maximum 2-3 hónapot tervezel előre.     Rendszertelenség: hol csinálod, hol nem. Ez még nem is olyan nagy baj, de nem mersz gyorsan újból belekezdeni, és a tanulságot levonni. Fogni fogom a kezed, és az általad kitűzött céltól nem engedem, hogy eltérj. Tervszerűtlenség: túl nagy a cél kitűzése, túl rövid idő alatt. Mindegyik a feladás előjele, mert sikertelen leszel. Pedig a nagy célokat is lehet kisebbekre bontani, egy elefántot is kellő idő alatt falatonként is meg lehet enni. A pénzügyi célok is hasonlóan működnek. Kontroll: hiánya vagy túlzott megléte. Elindulsz egy úton és nem tűzöl ki mérföldköveket, amihez viszonyítani tudsz, hogy hol tartasz. A másik véglet, hogy nem élvezed az odavezető utat, csak a kényelmetlen feladatot látod benne.
   
Magányosság: belekezdtél a spórolásba, a tervedet még a pároddal sem merted megosztani, mert féltél, hogy nem lesz partner. Amikor segítségre lett volna szükséged, nem tudtad kihez forduljál. Egyedül küzdöttél, mert a pénz intim téma, senkivel sem mertél róla beszélni. Miről is lesz szó a tanfolyamon?

 

ujfb

Online Pénzügyi Háztartási Naplóíró Tanfolyam

Jelentkezési határidő: 2017. december 31.

Tanfolyam ideje:

2018. január 1. – 2018. február 14-ig

7 hét 21 lecke

Megmutatom, megtanítom:
 • hogyan tudsz reális pénzügyi célokat kitűzni, majd a sikerek után, hogy legyél egyre bátrabb
 • hogyan épül fel egy jól használható pénzügyi háztartási napló
 • pontosítjuk a bevételeket és kiadásokat
 • felmérjük a bevételek növelésének lehetőségeit és a kiadások csökkentését
 • a pénzhelyeket optimalizáljuk
 • napi bevásárlásokat kontroll alatt tartjuk
 • étkezéseket megtervezzük
 • és a leglényegesebb, megtanítom a sok apró változás hosszútávú következményeit felmérni – cash flow tervezés
 • örülünk a kis sikereknek is
Nem titkolom, többek között az is a célom, hogy egy közösséget hozzak létre, olyan családoknak, akik hisznek és bíznak a pénzügyi háztartási naplóírás fontosságában. Akik ötletekkel, tippekkel egymást is tudják segíteni. Ez egy olyan hiánypótló képzés lesz, ahol nem az elmélet, hanem a gyakorlat fog dominálni, a dolgok konkrét megvalósításáról lesz szó, és amelyet egy személyre szabott tanácsadás is kiegészít. Ezúttal szakembertől kapod a pénzügyi tanácsokat, olyan szakembertől, aki mindent ki is próbált a saját bőrén, így tudja miről beszél és ír. Miért érdemes belevágnod ebbe a képzésbe?
 • mert gyors megtérülést hoz (akár egy hónap alatt)
 • otthonról végezheted, egyéb rejtett költségek nélkül
 • kis lépésekben építjük fel a rendszert
 • mert van után követése
 • ha elakadsz, segítséget kapsz
 • ingyenes szoftvert használunk vagy papír alapon gondolkodunk
 • pontosan leírom mi a feladatod, neked „csak” személyre kell szabni

Olyan napra kész tudást szerzel, ami után a legszorgalmasabbak, és a legjobb megvalósítóknak, további képzés után az itt tanultakból bevételeik is lehetnek. Ilyen még nem volt, hogy egy pénzügyi szakember nem a megtakarításokkal rendelkezőkre koncentrál, hanem a 0. lépéssel kezdi, a megtakarítások felépítésével.

Kinek érdemes belevágnia?
 • akik a konyhapénzükkkel már jól boldogulnak
 • akik napról-napra élnek
 • akik hónapról-hónapra élnek
 • akiknél még nincs baj, de egy kis változás felboríthat mindent
 • akik nem rendelkeznek biztonsági tartalékkal
 • akik egyszerűen csak szeretnék a pénzügyi lehetőségükből a legtöbbet kihozni
 • akik szeretnek tanulni, fejlődni és megvalósítani
Milyen alaptudás szükséges?
 
Nem, nem szükséges semmilyen pénzügyi előképzettség. Pénzügyi fogalmakat fogok használni, de csak olyanokat, amit egy átlag ember ismer. Ha valamit nem értesz, bátran kérdezz, tudod néma gyereket, az anyja sem érti. Azonban nem árt, ha a következő dolgok nem okoznak nehézséget:
 • tudjál összeadni, kivonni 🙂
 • mivel online tanfolyam, képes legyél a számítógép felhasználó szintű használatára: pl. ingyenes program letöltése (persze, ahol szükséges ott leírom a részleteket is)
 • az első 3 hétben: legyen napi 1 órád vagy heti 5-6 órád az anyag feldolgozására
 • majd az után követés időszakában legalább heti 1-2 órád

A www.penzugyiterkep.hu zárt oldalán lesz, amely regisztrációhoz lesz kötve.

Pénzügyi Háztartási Naplóíró tanfolyam: 2018. január 1-től – 2018. február 14., hét héten keresztül, heti 3 új lecke (hétfő, szerda, péntek), a köztes napokon eltudod a feladatokat készíteni.

Jelentkezzek-e, ha nincs még megtakarításom?

Igen, ez a tanfolyam, akkor pont Neked lett kitalálva. Ez a tanfolyam hiánypótló, a pénzügyi szakemberek a már megtakarításokkal rendelkezőkkel foglalkoznak általában. A szociális szektor pedig már csak a bajba kerültekkel. Ez az anyag a késélén táncolóknak szól, vagy aki csak egyszerűen szeretné a pénzügyi lehetőségéből a legtöbbet kihozni.

Tudok-e kérdezni?
 • Igen: zárt oldalon és egy titkos Facebook csoportban is.
 Jelentkezzek-e, ha nekem van már pénzügyi tanácsadóm?

Amennyiben van rá lehetőséged, hogy Vele a mindennapi pénzkezelési szokásaidat is átvizsgáljátok rendszeresen, akkor nem feltétlenül szükséges. Minden egyéb esetben igen a válaszom, mert ez a munkakapcsolat teljesen más jellegű lesz, itt nem a befektetések kezelésére tanítalak meg, hanem egy pénzügyi háztartási napló vezetésére, és arra, hogyan érd el, hogy Legyen sikk a spórolás, az élvezetes megtakarítás! 

Mennyi idő alatt térül meg a tanfolyam ára, befektetésnek is jó?

Ha a csoporttal haladsz, akkor maximum 1-2 hónap alatt, és a tudás egész életedre a Tiéd marad, így folyamatos hasznot fog hozni.

A tanfolyam tananyagának lesz olyan része, amit amikor teszteltem, bár nem akartam megtakarítást elérni azon a területen (mert elégedett voltam azzal a kiadás csoportommal), mégis havi 14.000 Ft-os megtakarítást értem el egy hónap alatt. Csak ez az egy új módszer meghozhatja egy hónap alatt Neked is a tanfolyam árát, és akkor még a többi tudásról nem is beszélek. Ezt ma már több résztvevő is alá tudja támasztani.

 

 
Kérdezhetnéd, miért adom ilyen olcsón a tanfolyamot, mikor több százezer forintot fog neked hozni?

Azért, mert ez a csomag alapvetően olyan családoknak, nőknek, férfiaknak a legnagyobb segítség, akik napról-napra illetve hónapról-hónapra élnek. Nem szeretném a számukra elérhetetlenné tenni és mert szeretem a win-win, a nyer-nyer üzletet, ha már megvettél anyagomat tudhatod, hogy midig a többszörösét profitálhatod belőle.

Mit kapsz ezért.
Lassan értékelhetem az elmúlt évet, melyet Kinga tanfolyamával indítottam. Nagy vonalakban azt már elmondhatom, hogy – ha megcsúszunk, pontosan tudom, hol, mikor és miért; folyamatosan fejlődök a tervezésben, beosztásban! – tudatosan intézem a bevásárlásokat, figyelem a rezsi alakulását, minden döntést hosszú távon mérlegelünk – a férjem is támogat a kontrollban, bár teljesen bevonni még nem tudtam – miközben kisebb-nagyobb hibákkal tartjuk a havi tervet, sikerült megtakarítani is egy vésztartalékot – a vállalkozásomban is egyre tudatosabban kezdek tervezni, nyilvántartani Összességében olyat tanultam, amit gyerekként, fiatal felnőttként kellett volna megtanulnom. Most a saját gyerekeimet már másként avatom be a pénzügyekbe, hogy ők már idejekorán jobb alappal induljanak. Nagyon köszönöm Kinga!
 • Magyar Zita

„Nagyon jó ötlet ez a pénzügyi oktatás! Ami nekem nagyon tetszett, hogy egyszerű, logikus, sok „aha” élményt adott. Több ötletnél éreztem, hát erre én is rájöhettem volna, mégsem jöttem. Megvalósítható, a gyakorlati életben teljesen alkalmazható tudás. Ami pedig egy külön értéke, hogy személetet formál. Nem ad készen. Gyere rá! Oldd meg! Házi feladat! – anélkül a felnőtt életben sem megy, csak mi már meg akarjuk spórolni, amit a gyerekeinken meg nap mint nap számon kérünk. Több, mint egy tanfolyam. Hiteles voltál virtuálisan, de még inkább személyesen.”

„Én 2 ok miatt voksoltam rád, Kinga. Az egyik a személyes tapasztalatom veled kapcsolatban, hogy pénzügyi szakemberként egy kedves, őszinte embert ismertem meg benned, még a tanfolyam elkezdése előtt. A másik okom, pont a tanfolyamod. Olyan magától értetődő dolgokat tudtam alkalmazni a pénzügyeim terén, a te irányításod mellett, amit eddig csak hosszú utánajárással tudtam volna elsajátítani.”

 • Varga Bernadett

„Nagyon megörültem a hírlevelednek és köszönöm a hasznos tippeket. A Babakötvényről és a Startszámláról írt bejegyzésed pedig megadta a végső lökést ahhoz, hogy kidolgozzunk egy megtakarítási konstrukciót a családban. Az Éva Magazinban  is több cikkedet olvastam, ezekhez is gratulálok 🙂 „

„Amikor megkaptam Kingától az Aranyat érő pénzügyi szokások gyűjteményét, egyszerűen nem tudtam abbahagyni az olvasását. Nagyon tetszett, hogy nem semmitmondó, általános tanácsai vannak, hanem nagyon is gyakorlatias, valóban aranyat, azaz több ezer forintot érőek – egyenként. Segített az, hogy nem nyomasztott azzal, hogy mindegyiket azonnal vezessem be, hanem ő biztatott, hogy egyenként lépésről lépésre tegyem, és így valóban hatékony volt, már jó néhányat rendszeresen alkalmazok. Kinga ingyenes segítségei is nagyon értékesek és hasznosak, a weboldalán található Piti pénzért program keretében például már több helyre ingyenesen vagy nagyon olcsón jutott el a család. Nem is gondoltam, hogy a spórolás tényleg élvezet – vagy ahogy Kinga mondja: sikk – is lehet, de Kinga segítségével valóban az.”

 Vagy kérd most még csomag ajánlatban, akár részlet fizetésre, más tanfolyamokkal együtt!

Kattints ide és szerezd meg mind a hat tanfolyamot egyben! Mentés Mentés Mentés Mentés Mentés Mentés Mentés Mentés

“Tanulni szeretnék!” bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Kedves Jenő!
  A kuponok (amit a Hírlevél olvasóim és külön a tanfolyamosaim kaptak :)) 2013. december 31-ig válthatóak be! És az új évben is sok újdonsággal készülök, jól fog jönni akkor is, ezek a kedvezmények.
  Szép napot, és boldog új évet!
  Kinga a Pénzügyi Őrangyal

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérlek, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt. további információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnom a figyelmedet arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el a számítógépeden, hogy minél egyszerűbbé tegye számodra a böngészést. A sütiket természetesen letilthatod a böngésződ beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszed meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattintasz, azzal elfogadod a sütik használatát

Bezárás