Stratégiai gyors szerviz vállalkozónőknek

EMLÉKSZEL MÉG MIÉRT KEZDTÉL VÁLLALKOZÁSBA?

Több pénz? Több szabadidő? Szellemi kihívás? Társadalmi misszió? Vagy valami egészen más? Vagy ezek keveréke?

HA A PÉNZ IS KÖZTE SZEREPEL, AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ!

Megtapasztaltad már?

Rengeteget dolgoztál akár még a család rovására is.  Fáradt, nyűgös, kimerült voltál már az éjszakázástól, de mégsem érezted, hogy haladnál? Nem csapott meg a siker szele, ami tovább vitt volna a fáradtságon.

Éreztél már tanácstalanságot, hogy a sok feladat közül melyikbe vágjál most bele? Család mellett kevés a heti 20-25 munkaóra. Mennyivel jobban haladnál, ha a kétszer ennyi lenne? De nincs.

Az egyre több vállalkozási ismereted, csak egyre több kérdést generál? Olyan jó lenne rendet vágni közte?

Csalódtál már, hogy családodnak, barátnődnek lelkesen meséltél az első, apró sikerekről és nem értették mi ebben a nagydolog, miért lelkesedsz ennyire? Szomorú lettél, hogy nem osztoznak az örömödben? Rosszabb esetben még jól meg is kritizáltak. Olyan jó lett volna valakinek elmesélni, aki érti az örömöd és tovább segít?

Előfordult már, hogy a sok ötleted csak összezavart, mert nem tudtad eldönteni melyiket is csináljad? Bár az ötleted sok, a látványos haladást, és a bevétel növekedést mégsem tapasztaltad még meg.

Érezted már, hogy igazából a munkádat nem is fizetik meg? Közben meg féltél drágábban adni? Fogalmad sincs, hogy tudod az áraidat kialakítani?

Vagy a Te polcodon és számítógépeden is ott áll a sok feldolgozatlan marketing anyag? Fogalmad sincs most hova kapjál? A tudásod egyre nagyobb, de nem tudod, hogyan szabd a saját üzletedre, a saját céged szintjére, hogy az nyereséget is hozzon?

Gondoltál már rá, vajon kinek mondhatnám el a vállalkozással kapcsolatos ötletemet és kivitelezési tervemet, hogy az valóban titokban maradjon az indulásig. És valóban olyan jó ötlet vagy csak beleszerettem és nem látom már a fától az erdőt?

HA IGEN, AKKOR A

STRATÉGIA GYORS SZERVIZ VÁLLALKOZÓNŐKNEK

csomagot Neked találtam ki.

Mi van a csomagban?

1. lépés új

2. lépés3. lépés4. lépés5. lépés

Sokszor már ez is jelentős változást eredményez egy-egy vállalkozásban.

A két beszélgetés, és a sok általam feltett kérdés, ami csak a TE cégedről szól, rengeteg AHA élményt hoz. Mint egy külső szem segítek, hogy egy reális kép alakuljon ki a céged helyzetéről.

Mennyibe kerül?

29.900 Ft

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.