Piti Pénzért Program: Tropicarium kedvezménnyel

 Gyerekek az állatkert mellett a Tropicarium nagy rajongói is, de az egész családnak a belépőjegy megfizetése már, akár komoly tervezést is igényel.

A következőt találtam a neten, de nem a saját hivatalos oldalon, ott említést sem tesznek erről a kedvezményről: „Tropicarium névnapi ajándéka. Aki az adott napon ünnepli a névnapját, az ingyenesen mehet be a Tropicariumba. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a pénztárnál igazolja személyazonosságát.”

Elsőre jól hangzik :), de Pénzügyi Őrangyalod utána járt a pontos részleteknek, hogy ne érjen csalódás. Előre megsúgom, a részletekre figyelve sem rossz buli.

Jó ötlet és kedves ajándék lehet gyereknek, nagyszülőknek egy közös élmény. Én az élményeket tartom az ajándékok közül a legtöbbre, azokat már soha sem vehetik el, és hetek, hónapok, vagy akár évek múlva is jóleső érzés a felelevenítésük. Pont Tropicariumi élménye Fruzsikámnak, hogy a teknősöket sem a gólya hozza. A mai napig emlegeti azt a felfedezését, amikor némi kérdezősködés után rájött, hogy látta, hogy az óriásteknős papa a kisteknősök megfogantatásán dolgozott. Ha elmegyünk, a mai napig találgatjuk, vajon melyik teknős lehet a nagy Ő?

A család valamelyik tagjának névnapján látogassatok el a Tropicariumba. Ha tartjátok azt a hagyományt a családban, hogy az elsőszülött az édesapja vagy az édesanyja nevét kapja, akkor már többszörös a haszon. Ha ugyanazon a napon ünnepel pl.  a nagypapa, édesapa, gyerek, akkor ők ingyenesen mehetnek.

Felhívtam az ügyfélszolgálatukat, hogy vajon ez a kedvezmény a mai napig él-e? Hipp-hipp-hurrá, igen!

A következőre kell viszont odafigyelnetek, minden ünnepeltet kísérjen el egy „felnőtt”, aki 2.300 Ft-ért vásárol jegyet. Tehát a kedvezmény igazából 50 és 30 % közé esik, attól függően, hogy a család melyik tagja vagy tagjai ünnepelnek.

Házi feladat az élvezetes spórolás jegyében: tervezzétek, meg, hogy a család melyik tagjának névnapján látogassatok el a Tropicariumba! Írjátok is be a naptárba, emlékeztetőül legalább egy héttel előbbre.

Nézz utána, hogy vajon a Ti névnapjaitokat tartják-e máskor is? Ezt itt tudod a névnapkeresőben megtenni.

Az aktuális jegyáraknak itt tudtok utána nézni!

Kedves Annák és Anikók, irány az élvezetes szórakozás, és egyben boldog névnapot kívánok.

Legyen sikk a spórolás, hajrá az élvezetes spórolásért!

Facebook kommentek (0)

Kommentek (2)

2 hozzászólás a(z) “Piti Pénzért Program: Tropicarium kedvezménnyel” bejegyzéshez

  1. Kedves CikkÍró!

    Két napja keresek kedvezményt a Tropicariumba, mert Iván fiam a névnapján szeretne elmenni. Erre a cikkre ma reggel, a nevenapján akadtam rá, és nagyon megörültem neki. Köszönöm! Szép napot! Bea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.