Piti Pénzért Program: korcsolyázás

korcsolyázásAz őszi, téli időszakban nehezebb a gyerekeket kimozdítani a fűtött lakásból, de azért nem lehetetlen, ha számukra is izgalmas programot találsz ki. És az sem biztos, hogy drága lesz, csak nyitott szemmel kell járni. Sőt azt érhetjük el, hogy ők kezdeményezik, hogy mikor mehetnek már ki a levegőre, ez a program pedig nem más, mint a korcsolyázás.

A mi kerületünkben (Budapest XV.), már évek óta lehetőséget teremt az önkormányzat, hogy november végétől márciusig a gyerekek és a szüleik együtt, ingyenesen korcsolyázhassanak. Az interneten más városokban és kerületekben is találtam ingyenes lehetőségeket, így bátran nézz körül, hívd fel az önkormányzatot, hogy nálatok milyen lehetőségek adódnak, és ha másnak is szeretnél segíteni, írd meg, hogy a környéketeken milyen ingyenes téli sportolási lehetőségeket találtatok.

Én máris írom a mi kerületünkben lévő lehetőségekről:

Két helyszín:

  • Száraznád iskola udvara
  • Czabán iskola udvara

Nyitva tartás:

  • 2012. november 19-től 2013. március 3-ig
  • a nagyközönség számára is elérhető nyitva tartás:
    • hétköznap: délután 5 órától este 9 óráig
    • hétvégén: reggel 8 órától este 9 óráig

A helyszínen van melegedő, WC és korcsolyakölcsönzési lehetőség. Ha még nem tudjátok esetleg, hogy szeretitek-e a korcsolyázást, akkor a saját korcsolya beszerzése előtt érdemes talán kölcsönzéssel kezdeni.

A kölcsönzési díj a tavalyi szezonban 35-ös méretig 400 Ft, 36-os mérettől 600 Ft volt. Valószínűleg az idén is ekörül alakul.

A helyszínen a melegedőben kis büfé is van, ahol egy jó tea vagy egy zsíros kenyér elfogyasztható. De ha előre gondolkodsz, akkor egy meleg tea és valami nassolnivaló otthonról is vihető, és még ennek az árát is meg tudod spórolni.

Jégre fel! Jó szórakozást!

Legyen sikk a spórolás, az élvezetes megtakarítás!

Facebook kommentek (0)

Kommentek (1)

Egy hozzászólás a(z) “Piti Pénzért Program: korcsolyázás” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Vitaminnal a pénzügyekért | Pénzügyi Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.