Pénzügyi blog legolvasottabb bejegyzései 2015-ben

27 Shares
2015A pénzügyi térkép minden blog olvasójának először is, hadd köszönjem meg, hogy engem is választottál és engem is olvastál az elmúlt évben. Bízom benne, hogy a pénztárcád hasznára is vált. Így év végén – év elején, kíváncsi voltam vajon milyen pénzügyi témák érdekeltek benneteket a legjobban, melyek voltak azok a bejegyzések, amelyeket a legtöbben olvastatok. Íme, a top 10-es listátok 2015-ről.  
  1. csirkemellHát mit ne mondjak az elsőn nagyon meglepődtem, hogy egy pénzügyi blog legolvasottabb bejegyzése lett, de nyilván ezt tartottátok olyannak, amiből a hétköznapokban is profitálni is tudtok. Vajon mit érdemes inkább vásárolni csirkemellet vagy csirkemell filét?
http://www.penzugyiterkep.hu/haztartasi-penzugyek/csirkemell-vagy-csirkemell-file
  1. spórolásspirálA másodikon nem lepődtem meg az az írás nekem is nagy kedvencem, mert nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam és megerősítetteket Ti is, valóban lehet élvezni a spórolást és örömet okozó életformává válhat a spórolás:
http://www.penzugyiterkep.hu/penzugyi-siker-es-motivacio/sporolasspiral
  1. borítékokA dobogó harmadik fokára méltán fért fel a borítékmódszerről szóló írásom, bizony ez a spórolási módszer az egyszerűsége ellenére, már rengeteg családnak segített, a pénzügyi tervezésben és megvalósításban:
http://www.penzugyiterkep.hu/haztartasi-penzugyek/rezsi/boritek-modszer
  1. koszorúA dobogóról éppen csak lemaradt az egyik kezdeti írásom, amely egy személyes életeseményből született meg. Vigyázat, ez az olvasmány nem olyan könnyed, mint a többi, és a nyugalom megzavarására is alkalmas.
http://www.penzugyiterkep.hu/penzugyi-megoldasok/in-memoriam-beci-biztositas-de-minek
  1. szívAz ötödik helyre, egy tipikusan női téma került, ami nem csak a pénzről, hanem a környezetvédelemről és modern nőről is szól. Ha kellően „bevállalós” vagy az új dolgok kipróbálására, és beválik, akkor rengeteg pénz maradhat a zsebedben hónapról hónapra.
http://www.penzugyiterkep.hu/sporolasi-tippek/sporolas-intimtolcserrel
  1. pénz-spórolásA különböző spórolási technikákról is szívesen olvastatok a tavalyi évben, amely szintén egy gyűjtemény. Ez alapján bízom, hogy ezt bejegyzést is szeretni fogjátok. Itt az év eleje válassz magadnak egy spórolási technikát, amit januárban bevezetsz, majd hónapról hónapra kerüljön sor egy újabbra, amikor az előző már jól megy.
http://www.penzugyiterkep.hu/penzugyi-siker-es-motivacio/sporolas-technikak
  1. müzliA csirkemelles összehasonlító teszt mellé, még egy összehasonlítás befért, vajon hogyan érdemes inkább müzlit venni? Alkotórészenként kimérve vagy egyben gyárilag összecsomagolva. Jó sok időm elment, amíg hamupipőke módjára válogattam, de úgy látszik megérte, mert titeket is érdekelt ez a téma:
http://www.penzugyiterkep.hu/haztartasi-penzugyek/konyhapenz/hamupipoke-es-muzli
  1. csoki_szívÚgy látszik nem csak a spórolás, hanem az a személy is érdekel benneteket, aki képes müzlit válogatni, aki egy családi tragédiából végül egy nagyon jó dolgot hozott ki, a karrierjét feladva, miközben a lányai érdekeit nézte, és belekezdett ennek a blognak az írásába. Bevallom egy percig nem bántam meg és alapvetően minden percét élvezem.
http://www.penzugyiterkep.hu/penzugyi-siker-es-motivacio/10-erdekes-dolog-amit-nem-tudtal-eddig-rolam
  1. fürdésKilencedik helyre ismét egy összehasonlítás került, a víz spórolás témakörében. Fürödni vagy zuhanyozni éri meg jobban? Ebben az írásban az egyik kedvenc részem, hogyan tudod a család többi tagját is rávenni a víztakarékosságra. Bocsánat kicsit elfogult vagyok a saját ötletemmel.
http://www.penzugyiterkep.hu/haztartasi-penzugyek/rezsi/furdes-vagy-zuhanyzas
  1. Stand_byA tízes olvasottsági listába még éppen belefért, egy másik rezsivel kapcsolatos írás, ami a stand by üzemmódról, az áram megtakarításról szól. Ezt sem tegnap írtam, de még mindig sokan olvassák.
http://www.penzugyiterkep.hu/haztartasi-penzugyek/rezsi/sporolas-tippek-stand-by-uzemmod-ez-hany-forintot-is-jelent Ha van kedved írjad meg, a Bravúros Beosztók csoportban, 2016-ban milyen témáról olvasnál még szívesen a 365 spórolási tippen kívül?  
27 Shares

Facebook kommentek (0)

Kommentek (0)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.