Árak / szolgáltatások

A Pénzügyi térkép weboldalon olyan anyagok, tanfolyamok és tanácsadások érhetőek el, amelyek mind egytől egyig, azt szolgálják, hogy a családok könnyebben, okosabban tudják beosztani a bevételeiket és sokkal több céljuk megvalósuljon, mint korábban. A szolgáltatások legfőbb jellemzői ügyfél vélemények alapján:
  • Érthetőek: fölöslegesen nem hangoznak el pénzügyi szakszavak.
  • Gyakorlatiasak: mindig konkrét lépésről lépésre tippekkel.
  • Megvalósítható rendszerek: nem csak elméletben, hanem a mindennapokban is működnek a módszerek.
  • Hiánypótlóak: máshol hasonló jellegű tanfolyamok nem találhatóak, amik abban segítenek, hogyan legyen egyáltalán megtakarított pénzed, a legtöbb pénzügyi tanácsadó, ott kezdi, mennyi a megtakarított pénzed, itt pont az első lépésekről van szó.
termékpiramis Májusban induló tanfolyamok: Folyamatosan elérhető anyagok:

Árak:

Normál_árak

Kedvezményes árak:

Vízszintesen válaszd ki azt a terméket, amit már megvásároltál tőlünk, függőlesen válaszd ki a tanfolyam típusát, már is megtalálod, a kedvezményes áradat, ha több anyagot is vásároltál már tőlünk, akkor válaszd a számodra legkedvezőbb árat. kedvezményes_árak

Aktuális extra kedvezmények:

Személyes tanácsadás: Írj az ugyfelszolgalt@penzugyiterkep.hu e-mail címre mihez kéred a személyes tanácsadást, add meg a telefonszámodat és 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.